Suporte telefoni

Suporte telefoni

Është e vërtetë që përdorimi i telefonit gjatë drejtimit të makinës nuk është i lejueshëm, pasi është një ndër arsyet e krijimit të aksidenteve. Por, përmes suporteve të telefonit që gjeni në Megatek, ju nuk do të keni pse të shqetësoheni më! Mund të flisni lirisht në telefon ndërsa jeni duke udhëtuar me makinë, pa pasur nevojë të mbani telefoni dhe të shpërqëndroheni kështu nga drejtimi i makinës.

Items 1-27 of 59

Faqja
për faqe