Ngjitës (Kollë) dhe Çimento

Ngjitës (Kollë) dhe Çimento

Ngjitëset në pluhur janë ideale për pllaka guri natyror dhe porcelani, qeramike në formate nga më të vogla deri tek ato më të mëdha dhe ndihmojnë në ngjitjen e një pllake në dysheme dhe mur në ambiente të jashtme dhe të brendshme. Ngjitëset e pllakave me bazë çimentoje me pluhur gjithashtu sigurojnë kursime të konsiderueshme për ndërtuesit. Në Megatek do të gjeni variante të ndryshme ku mund të zgjidhni gjithçka ju duhet!

10 Items

për faqe

10 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved