Hekur

Hekur

Hekuri është një mineral që është i nevojshëm për trupin, pasi ai luan një rol kryesor në krijimin e qelizave të kuqe të gjakut, të cilat mbajnë oksigjen. Ju mund të merrni hekur nga ushqimi dhe nga suplementet, duke zgjedhur suplementet më të mira të pasuruara me hekur nga gama e produkteve tona farmaceutike, në Megatek.

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved