Tavolina druri

Tavolina druri

Tavolinat prej druri janë një zgjedhje e mirë për të mobiluar ambientet e hapura të bareve, verandave, tarrace apo ballkoneve. Nuancat e ngrohta të drurit përshtaten mjaft mirë me ambientet e gjelbëruara si dhe materiali i tyre cilësore bën që të jenë rezistente ndaj lagështisë dhe agjentëve atmosferikë. Rrethore apo katrore, në Megatek do ti gjeni të gjitha variantet!

8 Items

për faqe

8 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved