Rozeta polisteroli

Rozeta polisteroli

Me rozetat e polisterolit që disponojmë në Megatek, tavani juaj do të duket mjaft këndshëm, duke zëvëndësuar kështu pamjen boshe e të mërzitshme që shohim shpesh herë. Ato vijnë në madhësi, forma dhe dizajne nga më të ndryshmet për tu përshtatur me tavanin në ambientin tuaj. Janë lehtësisht të montueshme dhe i gjeni me çmime mjaft të arsyeshme duke i bërë kështu një zgjedhje ideale për modelimin e tavanit tuaj.

24 Items

për faqe

24 Items

për faqe