Xhel trupi

Xhel trupi

Xheli i trupit është ideal për të masazhuar trupin dhe për të pastruar në mënyrë efektive lëkurën nga qelizat e vdekura, duke e lënë atë të butë dhe të rigjeneruar. Në Megatek do të gjeni xhel trupi për çdo lloj lëkure dhe me aroma delikate.

23 Items

për faqe

23 Items

për faqe