Plumbçe

Plumbçe

Për të hedhur karremin në largësi, ju nevojiten me patjetër plumbçet. Ndaj mos harroni ti keni në çantën tuaj të peshkimit para se të niseni në aventurën tuaj të rradhës. Në Megatek do të gjeni forma dardhe, sfere apo ulliri. Janë të ndërtuara me material plumbi dhe nuk ndryshken.

11 Items

për faqe

11 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved