Betoforma

Betoforma

Siç mund ta dini, betoforma krijohet duke përdorur lëndë drusore, por gjithashtu mund të ndërtohet edhe nga çeliku, plastika e përforcuar me fibra qelqi dhe materiale të tjera. Në Megatek ofrojmë sisteme formwork për një gamë të gjerë aplikimesh. Pavarësisht nëse fokusi juaj është në efektivitetin e kostos, kapacitetin e ngarkesës, fleksibilitetin ose cilësinë e sipërfaqes, ne do të gjejmë zgjidhjen e duhur për kërkesat tuaja.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved