Ushqim për peshq dhe Trajtues uji

Ushqim për peshq dhe Trajtues uji

Dhurojini peshqëve një ushqim me vlera te larta që i lejon ata të ushqehen me lehtësi dhe të jenë të shëndetshëm. Në Megatek do të gjeni lloje të ndryshme ushqimesh për shumë peshq. Përbërë nga vitaminat thelbësore në një format lehtësisht të tretshëm, këto ushqime i bëjnë peshqit vital si dhe mbajnë ujin të pastër.

11 Items

për faqe

11 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved