Trajtime speciale

Trajtime speciale

Në periudha të caktuara të vitit ose në disa situata, flokët tuaj kanë nevojë për një trajtim të veçantë për të rifituar forcën, vëllimin dhe shkëlqimin e tyre. Në Megatek mund të përzgjidhni trajtime speciale për probleme të ndryshme të flokëve tuaj apo të lëkurës së kokës.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved