Lodra pellushi

Lodra pellushi

Lodrat e pellushit janë ndër më të preferuarat kur vjen puna për ti bërë dhuratë fëmijëve apo nipërve dhe mbesave. Përveçse fëmijët mund të argëtohen me to dhe mund të bëhen "miku më i mirë" për ta, shërbejnë dhe si një objekt dekorativ për dhomat e gjumit të fëmijëve.

Items 1-28 of 84

Faqja
për faqe