Servis dhe Ruajtje

Servis dhe Ruajtje

Krahas aksesorëve të sigurisë dhe sinjalistikës, në Megatek do të mund të gjeni dhe aksesorë për servis dhe ruajtje. Ndodh që biçikleta për shkaqe të ndryshme të pësojë dëmtime. Prandaj është e nevojshme pajisja me disa aksesorë për të bërë të mundur rregullimin e saj, duke garantuar kështu mirëmbajtjen e duhur.

Items 1-28 of 199

Faqja
për faqe