Mbajtëse ortopedike

Mbajtëse ortopedike

Aparatet ortopedike janë pajisje mjekësore të krijuara për të adresuar çështje muskulo-skeletore. Ato përdoren për të përafruar, korrigjuar pozicionin, mbështetur, stabilizuar dhe mbrojtur pjesë të caktuara të trupit (veçanërisht muskujt, nyjet dhe kockat) pasi shërohen nga dëmtimi ose trauma. Megatek ofron një larmi mbajtësesh për të përmbushur nevojat e pacientëve tuaj me mbajtëset dhe mbështetëset e duhura ortopedike.

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved