Rondele me gondrinë

Rondele me gondrinë

Rondelet me gondrinë kanë një formë tjetër nga rondelet e thjeshta. Ato janë të dhëmbëzuara në të gjithë perimetrin e tyre dhe përdoren vetëm në makineri përpunuese që kanë vibrime të vazhdueshme dhe kërkojnë remonte të veçanta në varësi të industrisë. Në Megatek do të gjeni lloje dhe përmasa të ndryshme.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved