Astar për metal

Astar për metal

Këtu do të gjeni astarë të përshtatshëm për të gjitha llojet e metaleve, për ambiente të brendshme dhe të jashtme. Përmes tyre, do të mund të realizoni një mbulim mjaft të mirë dhe të njëtrajtshëm. Gjithashtu këto astarë shërbejnë si antindryshk dhe kanë aftësi të thahen shumë shpejt pas aplikimit.

15 Items

për faqe

15 Items

për faqe