Profile

Profile

Profilet metalike janë ndër ato produkte bazë, që përdoren në struktura të ndryshme ndërtimi, në ambiente të jashtme dhe të brendshme. Megatek ju ofron profile të prodhuara me standarte dhe çertifikatë cilësie, mjaft rezistentë ndaj korrozonit pas lyerjes me bojë plastike. Ato vijnë në dimensione dhe spesorë të ndryshme, për tu montuar me bullona ose me saldim.

Items 1-28 of 32

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 32

Faqja
për faqe