Dru dhe Pelet

Dru dhe Pelet

Druri dhe peleti janë lëndët djegëse më të preferuara kur bëhet fjala për ngrohje gjatë ditëve të ftohta të dimrit, por gjetja e lëndës cilësore shpesh është e vështirë. Këtu në Megatek mund të gjeni dru dhe pelet të cilësisë së parë me çmimet më konkuruese në treg!
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved