Pasqyra për koridor

Pasqyra për koridor

Pasqyrat në koridor, përveç se na ndihmojnë që të dukemi sa më mirë teksa dalim nga shtëpia, shërbejnë njëkohësisht dhe si elementë të rëndësishëm vizualë të cilët bëjnë të mundur që hapësirat e koridorit të duken edhe më të mëdha se ç'janë. Këtu në Megatek mund të gjeni një koleksion të gjerë pasqyrash të përditësuar sipas trendeve më të fundit të arredimit.

7 Items

për faqe

7 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved