Pjata për vazo qeramike

Pjata për vazo qeramike

Për të parandaluar kalbjen e rrënjëve dhe dëmtimin e bimës, si pasojë e ujitjes së tepërt të tyre, duhet të përdorni pjata për vazo lulesh, të cilat mbledhin ujin e tepërt, pa shkaktuar rrëmujë apo papastërti. Në Megatek do të gjeni pjata për vazo qeramike, të përmasave të ndryshme, për të gjitha vazot qeramike në ambientet tuaja.

27 Items

për faqe