Sharra kopshtarie elektrike

Sharra kopshtarie elektrike

Sharrat elektrike me zinxhir në Megatek janë të lehta dhe kompakte, emetojnë më pak zhurmë se sharrat me gaz dhe nuk lënë aromën e gazit në ambientet përreth. Sharrat elektrike të kopshtarisë përdoren më së miri për krasitjen e pemëve, shkurtimin e degëve dhe prerjen me lehtësi të trungjeve të vegjël rreth shtëpisë ose oborrit tuaj.

13 Items

për faqe

13 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved