Dispenser uji

Dispenser uji

Jeni lodhur nga hapja dhe mbyllja e vazhdueshme e frigoriferit për të marrë ujë të freskët gjatë ditës, apo ju duhet një zgjidhje më efikase për ujin në vendin tuaj të punës? Dispenserat apo shpërndarësit e ujit janë zgjidhja ideale për ujë të freskët (apo dhe të ngrohtë) me një të shtypur butoni! Zgjidhni modelin që ju përshtatet më shumë këtu në Megatek!

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved