Shkallë metalike dhe alumini

Shkallë metalike dhe alumini

Shkallët metalike dhe alumini që do të gjeni në Megatek janë të përshtatshme si për përdorime profesionale ashtu dhe për përdorime në shtëpi. Duke qenë të qëndrueshme dhe rezistente për mbajtje peshash por njëkohësisht praktike falë aftësive palosëse, ato janë një zgjedhje ideale! Në varësi të kërkesave tuaja, mund të zgjidhni shkallët me palosje, me gjatësi dhe hapa të ndryshme.

27 Items

për faqe

27 Items

për faqe