Pjata për vazo

Pjata për vazo

Për të parandaluar kalbjen e rrënjëve dhe dëmtimin e bimës, si pasojë e ujitjes së tepërt të tyre, duhet të përdorni pjata për vazo lulesh, të cilat mbledhin ujin e tepërt, pa shkaktuar rrëmujë apo papastërti. Në Megatek do të gjeni një gamë të gjerë të pjatave për vazo lulesh, të përmasave dhe materialeve të ndryshme.