Sprai

Sprai

Një ndër aksesorët më praktikë për t’u përdorur në proçesin e lyerjen, është sprai. Megatek ju ofron sprai cilësorë në ngjyra të ndryshme dhe të përshtatshëm për të lyer në metal, plastikë, dru, qelq, qeramikë si dhe mjaft sipërfaqe të tjera. Është e rëndësishme që përpara aplikimit sipërfaqja të jetë e pastër nga graso, pluhuri dhe ndryshku.

Items 1-28 of 33

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 33

Faqja
  • Faqja Para