Grila veneciane alumini

Grila veneciane alumini

Përmes grilave veneciane prej alumini që gjeni në Megatek, drita transmetohet në nivelin që dëshironi në ambientin tuaj të shtëpisë apo zyrës. Fletët e përkulshme dhe njëkohësisht rezistente ju ofrojnë intimitetin e nevojshëm. Për më tepër mund të pastrohen mjaft lehtë duke i bërë këto grila, shumë praktike për çdo ambient.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved