Aksesorë saldimi

Aksesorë saldimi

Megatek ju ofron aksesorë saldimi të ndërtuar me fokus kryesor plotësimin dhe suportimin maksimal të proçesit të saldimit dhe makinerive operuese, duke filluar nga pincat e saldimit, klemat lidhëse, majat udhëzuese për pistoletat Mig dhe aksesorë specifikë si: shtresa prej qeramike mbrojtëse, e aplikueshme në pistoletat MIG dhe TIG. Këtu do gjeni marka ndërkombëtare, me histori të gjatë operimi në treg dhe me cilësi të garantuar.

28 Items

për faqe

28 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved