Termometra

Termometra

Një termometër është një pajisje thelbësore e kabinetit tuaj mjekësor që duhet ta keni gjithmonë të pranishëm, veçanërisht gjatë pandemisë së koronavirusit. Mjeti i dobishëm monitoron temperaturën e trupit tuaj për të parë nëse është brenda kufijve normalë. Në Megatek mund të zgjidhni termometrin e duhur për qëllimin tuaj, me lexime të sakta dhe të shpejta të temperaturës së trupit tuaj.

7 Items

për faqe

7 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved