Kapëse sigurie

Kapëse sigurie

Kapëset e sigurisë gjejnë përdorim masiv në jetën e përditshme, por janë një aksesor shumë i domosdoshëm edhe për sistemet e sigurisë gjatë punës apo gjatë transportit. Ato përdoren si aksesor për të kapur ose rrethuar një distancë të caktuar. Megatek ju ofron kapëse në materiale dhe përmasa të ndryshme.

23 Items

për faqe

23 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved