Barbekju (Zgara) me korent

Barbekju (Zgara) me korent

Nëse do të dëshironit një pajisje që zë pak vend dhe është e lehtë për t’u transportuar, një barbekju elektrike është zgjedhja e duhur. Në Megatek do të gjeni barbekju elektrike të modeleve të ndryshme, të cilat nuk harxhojnë shumë energji, gatuajnë më shpejt dhe nuk shkaktojnë tym gjatë gatimit.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved