Bide

Bide

Bidetë janë pjesë e tualeteve të familjeve shqiptare prej vitesh tashmë. Pajisjet e vogla hidrosanitare mundësojnë një higjenë më të lehtë për t’u mbajtur dhe pikërisht për këtë arsye ato gjithmonë duhet të kenë një hapësirë të dedikuar në banjo. Këtu në Megatek mund të gjeni modelet më të fundit të bideve, për t’ju përshtatur banjos tuaj në çdo stil, cilësi dhe buxhet!

19 Items

për faqe

19 Items

për faqe