Astar për dru

Astar për dru

Jeni në kërkim të një astari të lehtë dhe të përshtatshëm për lyerje në dru? Megatek ju ofron astarë për dru me cilësi të lartë dhe me aftësi ngjitjeje mjaft të mirë me sipërfaqen. Për më tepër, këto astarë janë mjaft të lehtë për t'u zmeriluar pas tharjes, duke krijuar kështu një shtresë uniformë gati për lyerje.

7 Items

për faqe

7 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved