Silikone

Silikone

Në Megatek do të gjeni silikonë me performancë të lartë kundër mykut dhe baktereve, të cilët ruajnë ngjyrën edhe pas 10 vjetësh. Për çfarëdo lloj përdorimi që ju nevojitet, këtu do të gjeni silikonin e përshtatshëm për izolimin e fugave në materiale të ndryshme. Për më tepër mund t'i aplikoni fare mirë në zona me lagështi, në ambiente të jashtme dhe të brendshme.

Items 1-28 of 82

Faqja
për faqe