Dummy kamera

Dummy kamera

Dummy kamera, apo kamerat fallso, janë një zgjidhje e zgjuar për të krijuar iluzionin që ambienti po survejohet nga kamera, edhe nëse nuk keni të instaluar një sistem vëzhgimi. Në Megatek do të gjeni modele të ndryshme kamerash fallso për ambiente të jashtme dhe të brendshme.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved