Mikrovalë

Mikrovalë

Mikrovala është një nga shpikjet më interesante dhe praktike të kuzhinës moderne. Falë energjisë së valëve elektromagnetike mikrovala është pajisja e duhur për të ngrohur ushqimet e shpejta, në pak minuta! Këtu në Megatek mund të gjeni modele, marka dhe lloje të ndryshme mikrovalash, për të përzgjedhur modelin më të përshtatshëm për kuzhinën tuaj.

13 Items

për faqe

13 Items

për faqe