Çadra ambienti për përdorim profesional

Çadra ambienti për përdorim profesional

Nëse e keni arreduar hapësirën e jashtme të lokalit apo hotelit tuaj me karriget, tavolinat apo aksesorët dekorues dhe mendoni që keni mbaruar punë, gaboheni. Ju duhen me patjetër çadrat e diellit dhe me variantet që gjeni në Megatek, mund të krijoni një kënd të rehatshëm për klientët nën hije për ditët e nxehta të verës, por jo vetëm. Struktura prej alumini e këtyre çadrave siguron jetëgjatësi në çdo kusht atmosferik.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved