Stabilizues gjymtyrësh

Stabilizues gjymtyrësh

Stabilizuesit e gjymtyrëve janë pajisje të jashtme të specializuara që përdoren në zona të caktuara të gjymtyrëve të sipërme dhe të poshtme për të korrigjuar një vendosje anormale. Në Megatek do të gjeni stabilizues të gjymtyrëve që përshtaten më së miri me kushtet tuaja mjekësore.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved