Aksesorë pastrimi

Aksesorë pastrimi

Pas përgatitjes së ushqimeve të pjekura në barbekju, ju duhet të pastroni yndyrën e ushqimeve dhe mbetjet e djegura nga skarat. Për të lehtësuar pastrimin e skarave të pjekjes, Megatek ju ofron aksesorë pastrimi të ndryshëm, që përfshijnë që nga furçat e pastrimit dhe deri tek sfungjerët dhe pecetat e ndryshme.

10 Items

për faqe

10 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved