Grila polipropileni

Grila polipropileni

Projekti juaj mund të ketë nevojë për modele të ndryshme të kapakëve për mbylljen e pusetave, ndaj në Megatek kemi menduar të sjellim disa opsione, ku një ndër to janë dhe grilat polipropileni. Këto grila, krahas mbylljes së pusetave, lejojnë shkarkimin e ujërave meteorikë dhe janë lehtësisht të montueshme falë dorezës së integruar që kanë.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved