Larës intim

Larës intim

Larësit për zona intime që do të gjeni në Megatek, janë me formula aktive të testuar dermatologjikisht me veti antibakteriale, hipoalergjike dhe higjienizuese. Gjithashtu ato kanë përbërje molekulash anti-odour, të cilat veprojnë kundër aromave të pakëndshme, nuk shkaktojnë irritime dhe kanë efekt mbrojtës.

10 Items

për faqe

10 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved