USB

USB

Përmes një pajisjeje aq të vogël në madhësi siç është USB, keni mundësi të ruani dhe transferoni sasi të mëdha informacioni. Në Megatek do të gjeni USB të cilat ofrojnë shpejtësi optimale duke bërë të mundur transferimin e materialeve me sasi të mëdha informacioni pa krijuar asnjë error.

7 Items

për faqe

7 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved