Fasho për gjymtyrët

Fasho për gjymtyrët

Kemi menduar për të gjitha kur vjen puna tek produktet e palestrës. Në Megatek do të mund të gjeni fasho lidhëse për bërryla, për dorën, kyçat e këmbës dhe gjurin, të cilat lehtësojnë dhimbjet dhe parandalojnë ri-dëmtimet e gjymtyrëve.

Items 1-28 of 29

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 29

Faqja
për faqe