Termusë bidon për ujë

Termusë bidon për ujë

Për të mbajtur lëngjet apo ujin e freskët gjatë udhëtimit një zgjidhje e zgjuar janë termusët në formë bidoni në Megatek. Me kapacitet të lartë dhe dizajn inovativ këta termusë për ujin apo lëngjet garantojnë performancë të lartë termike gjatë gjithë ditës.

10 Items

për faqe

10 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved