Robotë Transformers

Robotë Transformers

Robotët transformues janë shumë të pëlqyer nga fëmijët, për shkak të aftësisë që kanë për të ndryshuar formën e tyre. Fëmijët tuaj do të fokusohen në ndarjen e robotit dhe rindërtimin e tij, duke stimuluar kështu kuriozitetin dhe interesin e tyre si dhe duke zhvilluar inteligjencën dhe imagjinatën. Në Megatek kemi sjellë modelet e tyre të preferuara.

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved