Pineska

Pineska

Në listën e aksesorëve të nevojshëm për qepje/qendisje janë dhe pineskat. Ato janë të përshtatshme për tu përdorur në tekstile por dhe për të kapur pjesë të ndryshme në çanta dhe këpucë. Kompletoni çantën e mjeteve për qepje duke zgjedhur mes pineskave që Megatek ju ofron.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved