Aromatikë për kondicionerë

Aromatikë për kondicionerë

Nëse keni një kondicioner në shtëpi apo zyrë, duhet patjetër t'i provoni këto aromatikë! Ato vendosen lehtësisht brenda kondicionerit ose në pjesën e filtrave dhe mund të përdoren si në të ftohtë ashtu dhe në të ngrohtë. Përmes aromatikëve në Megatek, i gjithë ambienti juaj do të mbushet me aromë të këndshme.
Momentalisht nuk ka produkte në këtë kategori.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved