Qilima

Qilima

Çdo shtëpi shqiptare ka nevojë për një qilim, apo jo? Qoftë i shtruar në dysheme, në stol, pranë oxhakut apo i varur në mur, do të mbetet një ndër dekoret më unike për të shtuar origjinalitet dhe gjallëri në çdo ambient. Zbuloni koleksionin e qilimave që kemi sjellë në Megatek.
Momentalisht nuk ka produkte në këtë kategori.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved