Magnetë frigoriferi

Magnetë frigoriferi

Dekoroni frigoriferët tuaj me magnetë frigoriferi të formave dhe ngjyrave të ndryshme, të ofruar në Megatek. Magnetët e frigoriferit mund të përdoren për vendosjen e shënimeve apo për afishimin e recetave të ndryshme në kuzhinën tuaj.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved