Gjaku dhe Sistemi venoz

Për shkak se funksionet e enëve të gjakut përfshijnë furnizimin e të gjitha organeve dhe indeve me oksigjen dhe lëndë ushqyese, heqjen e mbetjeve, ekuilibrin e lëngjeve dhe funksione të tjera, problemet që ndikojnë në sistemin vaskular mund të ndikojnë në pjesët e tjera të trupit. Për t'u kujdesur më mirë për sistemin tuaj të gjakut dhe venave, ju mund të zgjidhni nga produktet farmaceutike në Megatek.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved