Otorinolaringologji

Otorinolaringologjia është një specialitet mjekësor i cili përqendrohet në trajtimin e problemeve të veshëve, hundës dhe fytit, tek të rriturit dhe fëmijët. Në Megatek mund të gjeni lloje të ndryshme të trajtimeve dhe medikamenteve otorinolaringologjike për trajtimin e ndonjë prej problemeve tuaja specifike.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved