Vitamina B

Vitamina B

Ndihmoni në mirëfunksionimin e trurit dhe aftësive njohëse tek fëmijët dhe përmirësoni përqendrimin e tyre, nëpërmjet përzgjedhjes së suplementeve ushqimore të pasura me vitamina B këtu në Megatek. Vitamina B6 është jetike për rritjen dhe zhvillimin e trurit, dhe gjithashtu prodhon serotoninën dhe norepinefrinën, për të rregulluar gjendjen shpirtërore dhe për të përballuar stresin.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved